back

6 + 1 Διεθνείς Διακρίσεις για το Κτήμα μας

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι ανταμείβονται!

Ο δρόμος που έχουμε επιλέξει να ακολουθούμε, αυτός της παράδοσης και της υψηλής ποιότητας προϋποθέτει μεράκι και αγάπη για τη μάνα γη. Η πίστη μας, όλα αυτά τα χρόνια, στην παραγωγή ποιοτικών κρασιών και η συνέπειά μας επιβραβεύονται σχεδόν κάθε χρόνο από διεθνείς φορείς. Έτσι και φέτος, λοιπόν, ήδη μετράμε στη συλλογή μας 6 επιπλέον ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ για την εξαιρετική ποιότητα των κρασιών μας από το 15ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης και από το  19ο Berliner Wein Trophy καθώς και μία διάκριση ανάμεσα στα 10 καλύτερα Ελληνικά κρασιά που δοκιμάστηκαν τυφλά στη διεθνή έκθεση κρασιού PROWEIN.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ 15Ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο 15ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε μεταξύ 24  και 26 Φεβρουαρίου 2015 και κατά τη διάρκεια του 35 καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι γευσιγνώστες, οινολόγοι, οινοχόοι, δημοσιογράφοι και διανομείς οίνου δοκίμασαν και αξιολόγησαν 594 δείγματα. Από αυτά τα 157 διακρίθηκαν και μόλις 82 βραβεύτηκαν με χρυσό όπου τα τέσσερα ανήκουν στο κτήμα μας.

Τα τέσσερα κρασιά που βραβεύτηκαν στη φετινή διοργάνωση ήταν τα:

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BERLINER WEIN TROPHY
Το 19ο Berliner Wein Trophy πραγματοποιήθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα μεταξύ 5 και 8 Φεβρουαρίου 2015. Λάβαμε μέρος για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο διαγωνισμό και δύο από τα κρασιά μας απέσπασαν δύο ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ.
 
Επίσης, το κρασί PRIMUS ZITSA BARRIQUE, 2013 διακρίθηκε και ξεχώρισε ανάμεσα στα 10 καλύτερα Ελληνικά κρασιά σε τυφλή γευσιγνωσία (TASTED 100% BLIND) που πραγματοποιήθηκε στη διεθνή έκθεση κρασιού PROWEIN στη Γερμανία.

Υπόσχεσή μας, να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε εσάς καλό και ποιοτικό κρασί όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, με σεβασμό στην παράδοση και στις γηγενείς ποικιλίες της περιοχής (Π.Ο.Π.) Ζίτσας.