back

Η νέα μας εμφάνιση

Έπειτα από αρκετά χρόνια παραμονής μας στις ίδιες ετικέτες, πήραμε την μεγάλη απόφαση τον Οκτώβριο του 2013 να διανύσουμε ένα σχεδιαστικό μονοπάτι με τελικό προορισμό την ανανέωση του λογότυπού μας καθώς και των ετικετών μας στην PREMIUM σειρά κρασιών μας.

Το βασικό προϊόν παραμένει ίδιο με την ίδια υψηλή ποιότητα που το χαρακτηρίζει. Με την σημαντικότατη βοήθεια της Kommigraphics Design Studio η αισθητική των 7 κρασιών μας άλλαξε ακολουθώντας έναν πιο μοντέρνο τόνο και συγχρόνως μινιμαλιστικό και σοβαρό χαρακτήρα, προβάλλοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την ιστορία του κάθε κρασιού.

Όσον αφορά το λογότυπό μας έχει εμπνευστεί από τον μεταβυζαντινό ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Ένα από τα σπουδαιότερα σημεία της Ζίτσας. Πιστοί στην παράδοση και στην ιστορία της περιοχής, δώσαμε μία άλλη εικόνα στο κτήμα μας. Μία εικόνα αντιπροσωπευτική για την κάθε ποιοτική φιάλη κρασιού που παράγουμε.

Η προσπάθειά όλων μας ανταμείβεται καθημερινά. Τα κρασιά μας, ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ και ΒΛΑΧΙΚΟ, με τις καινούριες τους ετικέτες βραβεύτηκαν στη φετινή διοργάνωση των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης στις 10 Απριλίου στην κατάμεστη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Το «Βλάχικο» απέσπασε Βραβείο ΕΒΓΕ 2014 και το «Άσπρα Χώματα» Έπαινο ΕΒΓΕ 2014 στην κατηγορία «Συσκευασία Αλκοολούχων Ποτών».
Στόχος μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι με πίστη και αφοσίωση στο καλό ποιοτικό ελληνικό κρασί και στην ανάδειξη του μέσα από μία μοντέρνα και αντιπροσωπευτική για το κάθε κρασί εμφάνιση.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα καλύτερα έρχονται…