back

To “Κτήμα Γκλίναβος” στη Μελβούρνη

Μετά από δύο επιτυχημένες παρουσίες σε εκθέσεις της Αυστραλίας, τα κρασιά του ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ θα βρίσκονται στην αγορά της Αυστραλίας σε λίγες μόνο ημέρες.

Ο κύριος Γιώργος Πρέντζας και η δεσποινίς Βασιλική Μάκου, αντιπρόσωποι της εταιρείας, βρέθηκαν στην Μελβούρνη και παρουσίασαν τα αρίστης ποιότητος κρασιά σε ειδική εκδήλωση οινογνωσίας στο Dino’s Family Restaurant στην περιοχή Preston, Victoria. Πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οινογνωσίας και δοκίμασαν τα κρασιά με την συνοδεία διαφορετικών εδεσμάτων που είχε επιμεληθεί ο κύριος Κώστας Παππάς, ιδιοκτήτης και chef του εστιατορίου.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν μέλη της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας: Ο πρόεδρος Χρήστος Ντόσκας μαζί με τους άλλους προέδρους Ανδρέα Τσιρώνη και Λάμπρο Λοΐζο (πρόεδροι του Περάματος, Ιωαννίνων και της Δωδώνης αντίστοιχα) καθώς και επιχειρηματίες του εμπορίου και της εστίασης από την Μελβούρνη αλλά και από την Αδελαΐδα.

Η «ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ» παρουσίασε στην εκδήλωση οινογνωσίας 6 κρασιά και 1 τσίπουρο:

τα οποία παράγονται από ελληνικές και, κυρίως, αυτόχθονες ποικιλίες της περιοχής της Ζίτσας.

Οι προσκεκλημένοι εξήραν την ποιοτική και μοναδική γεύση των κρασιών του ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ ενώ υπήρξε και άμεσο ενδιαφέρον για εμπορική συνεργασία με την εισαγωγέα εταιρεία.

Όπως προαναφέρθηκε, τα κρασιά του ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ θα βρίσκονται στην Μελβούρνη σε λίγες ημέρες και θα είναι διαθέσιμα στην Αυστραλέζικη αγορά μέσω του εισαγωγέα EPIROS IMPORTS.